Plan een proefrit

Dolly Bakfiets zoekt accountmanager Duitsland

 

Utrecht/Duitsland, 32-40 uur (in overleg)
Startdatum: per direct

 

 

Ben jij een gezelligheidsdier die op zoek is naar een leuke functie met vrijheid, uitdaging en veel ruimte voor ontwikkeling binnen een snel groeiend bedrijf? Wil je meewerken aan een tof product én onderdeel uitmaken van het leukste en gezelligste bakfietsmerk van Nederland? Dat kan, want bij Dolly zoeken wij een enthousiaste accountmanager Duitsland voor het versterken van ons internationale Dolly-team.

Dolly is een jonge, ambitieuze en snelgroeiende scale-up die zich inzet voor zorgeloos bakfietsplezier van jonge gezinnen. Sinds 2011 ontwikkelen en produceren wij de Dolly, een topkwaliteit elektrische bakfiets, helemaal zelf in Nederland. Vanuit ons kantoor en magazijn in Utrecht, bedienen we zelf het hele land én verder. In Nederland leveren we direct aan de consument, omdat we zo de beste service aan huis tegen een goede prijs kunnen leveren. In het buitenland werken we met een dealernetwerk van bakfietsspecialisten.

 

Wat ga je doen in de rol van accountmanager Duitsland
Als accountmanager ben je het gezicht van Dolly en verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van het bestaande Duitse dealernetwerk. Je werkt deels vanuit ons kantoor in Utrecht en zal veel onderweg zijn om dealers te bezoeken op locatie. Naast het bestaande netwerk is het genereren van langdurige nieuwe klantrelaties een uitdaging die je met beide handen aanpakt.

 

Je zet je in om alle buitenlandse Dolly-rijders blij te maken en te houden. Met jouw enthousiasme help je onze buitenlandse klanten met het juiste advies voor zowel nieuwe orders als voor garantiegevallen bij bestaande Dolly’s. In de eerste plaats betreft het een commerciële rol waarbij de focus ligt op verkoop en de ontwikkeling van nieuwe business. De benadering echter is persoonlijk, informeel en familiair en je biedt vertrouwen in Dolly als langdurige samenwerkingspartner. Het uitdragen van de Dolly visie is van belang voor het creëren van enthousiaste dealers en blije Dolly rijders in het buitenland.

 

 

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een servicegerichte blik en gestructureerde werkwijze die bereid is zich volledig in te zetten voor blije Dollyrijders in Duitsland. Je bent communicatief zeer sterk en jouw kracht ligt in het leggen van verbindingen.

 

 • Je bent behulpzaam, hebt oog voor detail, denkt oplossingsgericht en beschikt over een hands-on mentaliteit.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Duits. Engels en Frans is een pré.
 • Je kan goed zelfstandig functioneren en neemt je verantwoordelijkheden.
 • Je denkt mee over de toekomst en waar team “Outland” met Dolly heen wil.
 • Je hebt affiniteit met bakfietsen en de doelgroep.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.

 

Onze visie is volledig gericht op het blij maken van Dollyrijders; een positieve en klantvriendelijke instelling, goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis humor zijn een vereiste!

 

 

 

 

Wat bieden wij?
Wij bieden een veelzijdige baan in een inspirerende werkomgeving die elke dag in beweging is. Er is een platte organisatiestructuur en de sfeer is informeel, no-nonsense en klantgericht.

 • Een Dolly van de zaak, zodat je je als gebruiker nog beter kan inleven in onze klanten.
 • Een jaarcontract voor 32-40 uur per week, van maandag t/m vrijdag. Enkele weekenden per jaar beschikbaar voor beurzen in het buitenland.
 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.
 • Bij Dolly hebben we volgende zaken goed geregeld; vakantiedagen conform CAO Metaal & Techniek – metaalbewerkingsbedrijf + een extra dag op je verjaardag, vakantietoeslag en de Pensioenvoorzieningen via het Pensioenfonds Metaal & Techniek.
 • Een gezellige vrijmibo en regelmatig gave teamuitjes met een gezellig en gedreven team.

 

Iets voor jou?
Ben je enthousiast geworden? Leuk! Laat ons weten wie je bent en solliciteer met je CV en een korte motivatiebrief.

 

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact op met Dominique Janssen via solliciteren@dolly-bikes.com / 030-7113845

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

TERUG NAAR WERKEN BIJ DOLLY