Bakfiets

Bakfiets

Een Dolly bakfiets is een uniek en trendy kwaliteitsproduct.
Een betrouwbare fiets, ideaal voor de korte stadsritten als ook voor de langere afstanden.
Dolly is een lichtgewicht fiets, van degelijke Nederlandse kwaliteit.
Vervaardigd met de uitsluitend hoogwaardige materialen, in onze eigen werkplaats in Nederland

De E-Dolly is uitgerust met een krachtige Cargo motor en zware 450Wh accu.
Het gemak waarmee je je met deze bakfiets door het stadsverkeer wendt is opvallend. De afgelopen jaren heeft Dolly zich optimaal ontwikkeld en verbeterd tot een hoogwaardige en veelzijdige bakfiets welke garant staat voor veel fietsplezier.

stel je Dolly samen

Eigenschappen

De Dolly bakfiets heeft een trendy design. Maar niet alleen de looks zijn opvallend.
De fietsen zijn van een hoge, degelijke kwaliteit. Dankzij de hoogwaardige componenten en materiaalkeuze heeft de Dolly een grote souplesse en een uitstekende wendbaarheid. Niet vanzelfsprekend voor een bakfiets, maar iets dat zeer van pas komt in de stad en druk verkeer, waar snel reageren en wenden continu voorkomt.
Ook aan het ontwerp en de uitvoering van onze bakken is veel zorg besteed. Deze zijn vervaardigd van kunststof. Dus niet van hout, zoals de meeste. Dat scheelt kilo’s in gewicht ten opzichte van de houten bak. Onze kunststof bak is ook duurzamer: bestand tegen weer en wind blijft de fiets jarenlang mooi.
Veiligheid staat voorop. Daarom is de bak dubbelwandig, wat deze extra veilig maakt. Vergelijk het met de werking van een bumper. De robuuste ronde hoeken en brede randen zorgen voor meer comfort voor passagiers tijdens de fietstocht. Prima!

Service aan huis

Wat onze service uniek maakt is dat we naar je toe komen om zelf het rijcomfort van de Dolly te kunnen ervaren. Dolly bakfiets is hip en uniek. Daarom tref je ons ook niet aan in een reguliere fietsenwinkel.
Wij kunnen op deze manier met zekerheid -vrijblijvend- het juiste advies geven.
Het is ook mogelijk om ons experience center in Utrecht te bezoeken. Hier kunnen we samen met je alle mogelijkheden en kleuren bespreken en showen, in onze experience center hebben we een speeltafel voor de kids en is er uiteraard de mogelijkheid van een uitgebreide proefrit.

Maak een afspraak

Ontwerp

Onze bakfietsen zijn echte eye-catchers. Stel je eigen fiets samen zodat deze helemaal aansluit bij jouw ideale wensen en goed bij je past. Onze fietsen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. De bak is in meerdere trendy kleuren verkrijgbaar. Van Pastel Green tot Fuchsia, van Shiny Blue tot Matblack. Geef je bakfiets een eigen karakter en kies voor rustig en zakelijk of ga voor een catchy kleur en vrolijke uitstraling. Onder ‘stel je eigen Dolly samen’ staan de vele opties.
Onze webshop staat vol handige accessoires. Een tweede bankje, bagagedrager of maxi-cosy houder kan nét wat extra bieden voor jouw gebruiksdoeleinden.