Werken bij

Werken bij Dolly

Dolly is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en daardoor hebben wij continu meerdere leuke vacatures open staan.

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende job waarin je met een klein team met veel enthousiasme en positiviteit werkt aan de verdere uitbouw van Dolly in zowel Nederland als in de rest van Europa? Zoek je veel afwisseling, verantwoordelijkheid en flexibiliteit in je baan? Stuur dan een open sollicitatie incl motivatie naar info@dolly-bakfiets.nl !

Monteur / aftersales

Ben je momenteel werkzaam in een fietsenwinkel en heb je dus volop ervaring met e-bikes? Wil je meer afwisseling en niet gebonden zijn aan de 4-muren van de winkel? Wil je meer vrijheid en verantwoordelijkheid? Wil je niet meer op koopavonden en zaterdagen aan het werk zijn? Vind je het leuk om sleutelen af te wisselen met het contact met consumenten?

Reageer dan snel op deze functie!

Junior Monteur / aftersales – full-time / part-time

Ligt je passie bij fietsen? Heb je wellicht al wat sleutel ervaring op gedaan ? Vind je het leuk om met consumenten in contact te zijn? Vind je het leuk om afwisselend in de werkplaats en op locatie bij de klant te werken? Zoek je een afwisselende baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en doorgroei mogelijkheden?

Reageer dan snel op deze functie!

Socialmedia / marketing – stage / part-time

Ben je een kei in facebook en insta? Vind je het naast social ook leuk om bezig te zijn met de backoffice contacten en opvolging van onze klanten? Ben je creatief en kijke je in mogelijkheden?

Reageer dan snel op deze functie!