Werken bij

Werken bij Dolly

Dolly is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en daardoor hebben wij continu meerdere leuke vacatures open staan.

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende job waarin je met een klein team met veel enthousiasme en positiviteit werkt aan de verdere uitbouw van Dolly in zowel Nederland als in de rest van Europa? Zoek je veel afwisseling, verantwoordelijkheid en flexibiliteit in je baan? Stuur dan een open sollicitatie incl motivatie naar info@dolly-bakfiets.nl !

Monteur / aftersales – full-time / part-time

Ligt je passie bij fietsen? Heb je wellicht al wat sleutel ervaring op gedaan of ben je een ervaren monteur? Vind je het leuk om met consumenten in contact te zijn? Vind je het leuk om afwisselend in de werkplaats en op locatie bij de klant te werken? Reageer dan snel op deze functie!

Reageer dan snel op deze functie!

Bezorgen / aftersales – part-time

Vind je het leuk om veel onderweg te zijn en te rijden? Vind je het leuk om het visite kaartje van Dolly te zijn tijdens de afleveringen van onze bakfietsen in Nederland? Ben je klantgericht?

Reageer dan snel op deze functie!

Socialmedia / marketing – stage / part-time

Ben je een kei in facebook en insta? Vind je het naast social ook leuk om bezig te zijn met de backoffice contacten en opvolging van onze klanten? Ben je creatief en kijke je in mogelijkheden?

Reageer dan snel op deze functie!