Accessoires

Maak je Dolly compleet met de accessoires van Dolly

Oktober promotie

Tijdelijk gratis Regentent, 750Wh upgrade én 1 jaar ANWB diefstalverzekering!

625.00 0.00

Info

Regentent

269.00

Info

Maxi-Cosi houder Deluxe

189.00

Info

Zitkussen Grey

49.00

Info

Tweede bankje

169.00

Info

Abus kettingslot Ivy 140 cm

99.00

Info

Melia babyschaal 4-season (3-10 mnd)

(Ca. 3 weken levertijd)

99.00

Info

Melia peuterschaal 4-season (7-18 mnd)

99.00

Info

Afdekzeil

69.00

Info

Bak cover

(Ca. 3 weken levertijd)

74.50

Info

Upgrade 750Wh

299.00

Info

Eerste servicebeurt

(500-1000 KM)

69.00

Info

Jaarlijkse

onderhoudsbeurt

129.00

Info

Oktober promotie

Bestel nu jouw Dolly en krijg tijdelijk gratis een Regentent, 750Wh accu upgrade én 1 jaar ANWB diefstalverzekering!

Regentent

De Dolly regentent is van degelijke MadeInHolland kwaliteit en bestand tegen weer en wind, de regentent is gemaakt van een van de sterkste soorten bisonyl. Ideaal bij regenachtig weer maar ook bij koud weer als het niet regent want de kindjes zitten heerlijk uit de wind.

Aan beide kanten is de regentent voorzien van een grote rits zodat beide zij-flappen geopend kunnen worden.

Bij warmer weer kunnen beide zijflappen en de achterkant omhoog gerold worden zodat het niet te warm wordt in de regentent en je gezellig contact hebt met de kinderen in de bak.

De regentent is MatZwart en voorzien van 4 grote ramen zodat er voldoende zicht naar binnen en naar buiten is.

Maxi-Cosi houder Deluxe

Met deze speciaal door Dolly ontwikkelde Maxi-Cosi houder kun je je baby al vanaf ca. 3 maanden gemakkelijk en veilig meenemen in de bakfiets (het is hierbij wel belangrijk om goed te kijken of jouw baby wel al voldoende kracht in het nekje heeft).

Doordat de Maxi-Cosi houder geveerd is vangt deze de eerste hobbels en schokken op tijdens het fietsen. Deze Maxi-Cosi houder heeft een universeel klik-systeem waardoor elk type Maxi-Cosi stoeltje er gemakkelijk in te bevestigen is.

Met de Maxi-Cosi in deze houder passen er nog steeds 2 oudere kindjes op het zitbankje en is ook de regentent gewoon bruikbaar.

Zitkussen Grey

Het Dolly zitkussen is van degelijke MadeInHolland kwaliteit en volledig water afstotend.
De sterke excellent-grey cover en de zachte voering geeft extra comfort.

Tweede bankje

Door dit degelijke tweede bankje is het mogelijk om 3 kinderen in te vervoeren. Doordat het tweede bankje helemaal voorin de bak is gemonteerd is er voldoende beenruimte voor alle 3 de kinderen.

Dit tweede bankje is geschikt voor 1 kind, het kleinste kind kan het beste op dit 2e bankje vervoerd worden.

Abus Ivy kettingslot 140 cm 3 sterren ***

Topklasse Abus Ivy 140 cm kettingslot, speciaal geselecteerd om jouw Dolly veilig te parkeren op parkeerlocaties met een hoog diefstalrisico. ART keuring 3 sterren voor extra zekerheid. Met zijn 140 cm lengte, zet je je Dolly eenvoudig aan een paal zodat hij niet makkelijk meegenomen kan worden. Zeer compact op te vouwen (ook bijvoorbeeld rond je zadelpen).

Melia babyschaal

Met deze Melia babyschaal kun je je baby al vanaf ca. 3 maanden gemakkelijk en veilig meenemen in de bakfiets (het is hierbij wel belangrijk om goed te kijken of jouw baby wel al voldoende kracht in het nekje heeft).

Deze babyschaal bevestig je op het zitplankje van de Dolly, naast de babyschaal is nog voldoende zitruimte voor een 2e kindje.

Heb je een tweeling? Er passen 2 babyschalen naar elkaar dus dat is ideaal! Het is ook mogelijk om naast elkaar een peuter- en babyschaal te monteren.

Wij leveren deze babyschaal in de luxe 4-season uitvoering incl. foam voering en incl. de speciale bevestigingsset zodat hij perfect in de Dolly bakfiets past.

Melia peuterschaal 4-season

Met deze Melia peuterschaal kan je ideaal jouw peuter vervoeren wanneer die nog net te klein is om los op het zitplankje te zitten.

Deze peuterschaal bevestig je op het zitplankje van de Dolly, naast de peuterschaal is nog voldoende zitruimte voor een 2e kindje.

Heb je een tweeling? Er passen 2 peuterschalen naar elkaar dus dat is ideaal! Het is ook mogelijk om naast elkaar een peuter- en babyschaal te monteren.

Wij leveren deze peuterschaal in de luxe 4-season uitvoering incl. foam voering en incl. de speciale bevestigingsset zodat hij perfect in de Dolly bakfiets past.

Afdekzeil

Dit universele bakfiets-afdekzeil is met zijn lengte van 268cm te gebruiken op de Dolly bakfiets, zowel met als zonder regentent erop. Ideaal voor als de bakfiets ook met slecht weer buiten gestald wordt.

Afmetingen; Lengte: 268cm Breedte: 107cm Hoogte: 103cm

Bak cover

De Dolly bak cover is van degelijke MadeInHolland kwaliteit en bestand tegen weer en wind en zo je spullen uit het zicht te vervoeren. De cover is gemaakt van een van de sterkste soorten bisonyl. Ideaal om jouw Dolly bak mee af te schermen en lekker droog en schoon te houden.

De cover is MatZwart en is gemakkelijk te bevestigen doormiddel van 4 elastieken.

Upgrade PLATINA accu 750Wh

De E-Dolly is standaard voorzien van de 600Wh accu welke een mooie actieradius geeft van ca. 40-75 km (actieradius is sterk afhankelijk van gebruik, belading, weersinvloeden etc).

Deze PLATINA-accu upgrade geeft je maar liefst 750Wh aan accu vermogen en hierdoor wordt de actieradius vergroot naar ca. 50-90 km.

Deze PLATINA-accu upgrade is dus ideaal voor als je jouw Dolly dagelijks gebruikt, langere afstanden fietst en als je graag veel fietst in de zwaardere ondersteuningsstanden.

We leveren bij deze upgrade een snellader van 3A.

***bestelling van deze upgrade is alleen mogelijk in combinatie met de bestelling van een E-Dolly. De originele accu van de E-Dolly komt te vervallen en als upgrade wordt deze PLATINA 750Wh accu geleverd.***

Dolly eerste servicebeurt voor 500-1000KM na aanschaf

Bij deze eerste servicebeurt wordt je Dolly goed nagekeken en gesmeerd, een complete check. Denk hierbij aan het afstellen en smeren van de remmen, ketting en versnellingen. Ook de bandenspanning en het extra vastzetten van de belangrijkste bouten gebeurt bij deze onderhoudsbeurt.

Het is verplicht voor het behoud van de garantie om binnen 500-1000 KM na aanschaf een eerste servicebeurt te laten uitvoeren. Dit kan je bij een lokale fietsenmaker laten doen, maar je kunt ook gemakkelijk deze eerste servicebeurt hiervoor gebruiken.

Plaats de bestelling en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Tijdsduur van deze eerste servicebeurt is ca. 35-45min en is inclusief voorrijkosten.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

Bij deze premium onderhoudsbeurt wordt je gehele Dolly compleet nagekeken en gesmeerd. Denk hierbij aan het afstellen en smeren van de remmen, ketting en spaakspanning. Ook de bandenspanning en het nalopen en vastzetten van de belangrijkste bouten gebeurt bij deze onderhoudsbeurt. Ook het nalopen van de pedalen en het afstellen van alle belangrijke lagers wordt met deze grote onderhoudsbeurt gedaan. Jouw Dolly wordt op belangrijke punten ingespoten met beschermende olie. Wij raden aan om 1x per jaar deze onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

Plaats de bestelling en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Deze jaarlijkse onderhoudsbeurt is inclusief voorrijkosten.