De Beste Koop Dolly met proefrit én unieke Dolly tevredenheidsgarantie

Om de Dolly zélf te ervaren, bieden we de unieke mogelijkheid voor een gratis vrijblijvende persoonlijke uitleg en proefrit. Zo kom je alles te weten over de Dolly, de kleurcombinaties en de accessoires die bij jou passen.

Dolly proefrit aan huis

Dolly biedt de unieke service aan huis, die begint bij een vrijblijvende proefrit. Via onderstaande agenda-knop. plan je een afspraak voor een gratis vrijblijvende proefrit bij jou aan huis in geheel Nederland.

Plan je proefrit aan huis, klik op de agenda:

Proefrit op ons hoofdkantoor in Utrecht:

Wil je zo snel mogelijk testen? Maak dan een afspraak om ons hoofdkantoor in Utrecht te bezoeken! 

 • We zijn voor proefritten maandag t/m donderdag tussen 10:00 en 16:00 en op vrijdag tussen 10:00 en 15:00 op afspraak geopend, zodat we voldoende tijd voor je hebben voor goed advies en een proefrit
 • Goed bereikbaar en gratis parkeren
 • Op ons hoofdkantoor in Utrecht hebben we alle uitvoeringen en kleurcombinaties staan, dus als je twijfelt tussen een bak- of framekleur, dan kun je bij ons alles goed en rustig bekijken. We hebben meerdere Dolly bakfietsen voor je klaarstaan voor een goede en uitgebreide testrit.

Vul dit formulier in en we bevestigen de afspraak zo spoedig mogelijk:

  Voorkeursdag voor de proefrit op het Dolly hoofdkantoor in Utrecht (meerdere mogelijk)
  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

  Events

  Je komt ons regelmatig tegen op evenementen, vaak met speciaal fietsparcours tijdens bijvoorbeeld de Negenmaandenbeurs. Hier kun je alles te weten komen over de Dolly en een proefritje maken.