Plan een proefrit

Bakfiets kopen

Wie besluit om een Dolly bakfiets te kopen, kiest voor een uniek en trendy kwaliteitsproduct. Een betrouwbare bakfiets met veel gebruiksgemak. Dolly is van degelijke Nederlandse kwaliteit. Een lichtgewicht fiets, waarvoor uitsluitend hoogwaardige materialen zijn gebruikt.

De E-Dolly is uitgerust met een krachtige Cargomotor. Ook deze uitvoering met hulpmotor heeft de perfecte rijeigenschappen waar Dolly om bekend staat. De elektrische Dolly bakfiets heeft een prima wegligging. Hiermee beweeg je je soepel door het (stads)verkeer. Dolly heeft zich door de jaren heen optimaal ontwikkeld en verbeterd tot een hoogwaardige en veelzijdige bakfiets.

Eigenschappen

De Dolly bakfiets is een echte eye-catcher. Dat komt door het trendy design. Maar de fiets is opvallend in meerdere opzichten.
Onze bakfietsen zijn van een hoge, degelijke kwaliteit. Voor het vervaardigen van een Dollybakfiets worden uitsluitend hoogwaardige componenten gebruikt. Dankzij de materiaalkeuze heeft Dolly een perfecte wendbaarheid. Zeer geschikt voor levendig stadsverkeer!
Ook aan het design van de bakken is veel aandacht en zorg besteed. De bakken van de Dollybakfiets zijn gemaakt van kunststof. Onze bakken zijn daardoor veel lichter dan de houten bakken die gangbaar zijn.
Bovendien zijn ze duurzaam. De Dollybak is bestand tegen typisch Hollands weer en blijft jarenlang mooi. Dolly is niet bang voor een buitje!

De bak is dubbelwandig en dat zorgt voor extra veiligheid. De robuuste, ronde hoeken en de brede randen geven passagiers steun en comfort.
Een Dolly bakfiets kopen is kiezen voor duurzaamheid, veiligheid en uniek design.

Service aan huis

Waar kun je je unieke Dolly bakfiets kopen? Onze bakfiets tref je niet aan in een reguliere fietsenwinkel.  Om de luxe en vrijheid van Dolly te ervaren, brengen we haar graag bij je thuis. Ideaal om te zien of hij in de schuur past en of hij echt die grote heuvel aankan (dat kan hij).

Wij hechten veel waarde aan onze service aan huis. Wat is er nu fijner dan een proefrit maken in je eigen buurt? Op deze manier ben je verzekerd van het juiste advies wanneer je besluit een Dolly bakfiets aan te schaffen.

Ontwerp

Aan het ontwerp van de Dolly bakfiets is veel zorg besteed. Maak het zelf af door een persoonlijke touch toe te voegen. Het frame is er in vier verschillende kleuren. De bak is te verkrijgen in meer dan tien trendy kleuren. Kies wat bij je past, zodat je uiteindelijk op je eigen bakfiets door de straten rijdt.

In onze webshop zijn ook veel accessoires te vinden. Zo maak je je bakfiets precies geschikt voor jouw gebruiksdoeleinden. Met een extra bankje of regenhoes bijvoorbeeld.

Plan je proefrit!