Elektrische bakfiets kopen

Je overweegt een elektrische bakfiets te kopen.
Een elektrische bakfiets voorziet ieder gezin van veel gemak en luxe.
De elektrische E-Dolly is een betrouwbare elektrische bakfiets, voorzien van sterke en soepele middenmotor en zware 600Wh accu.
Deze elektrische bakfiets is licht van gewicht. Een luxe bakfiets waarvoor uitsluitend hoogwaardige componenten zijn gebruikt. Je zult met de E-Dolly een elektrische bakfiets kopen van degelijke Nederlandse kwaliteit. De Dolly is een echt Nederlandse bakfiets.

We hebben gekozen voor één zeer complete Dolly waarbij alleen nog maar een accu-upgrade mogelijk is als je extreme afstanden wilt fietsen. De unieke kunststof bak is ‘onverwoestbaar’, duurzaam én heel licht, daarnaast kun je hem in één van de vele kleuren kiezen. Het sterke poedercoating lakwerk gebeurt in de Bollenstreek, de degelijke wielen worden hand gespaakt in Utrecht, de bakken worden gegoten in Brabant en de hele assemblage van de fiets gebeurt in Limburg. Het bouwen van de Dolly doen we op een prachtige high-tech bakfiets assemblage afdeling. Hier werken ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die met heel veel precisie, liefde en passie jouw Dolly bouwen.

Vanuit ons kantoor en magazijn in Utrecht, bedienen we zelf het hele land. In Nederland leveren we direct aan de consument, omdat we zo de beste service tegen een goede prijs kunnen leveren. In het buitenland werken we met een dealernetwerk van bakfietsspecialisten.

E-Dolly

De E-Dolly bakfiets is een opvallende verschijning. Onze bakfietsen zijn hip en hebben een eigentijds design.
De bakfietsen fietsen soepel, hebben een goede wegligging en wendbaarheid.
Wanneer je een elektrische bakfiets gaat kopen, let dan ook op het gewicht en het rijgedrag. De lichtgewicht E-Dolly bakfiets zal je meteen bevallen; de ideale combinatie van een krachtige motor met gemakkelijk en soepel rijgedrag.
Dat komt door de lichtgewicht bak van kunststof, kunststof is ook een duurzaam materiaal. Bestand tegen de weersinvloeden als regen, wind en hagel. De kunststof bak lijdt hier niet onder. Met een druk gezin en vele ritten op een dag is het fijn om de bakfiets zorgeloos buiten te kunnen laten staan.
De bak is bovendien veilig omdat deze dubbelwandig is. De ronde hoeken en de brede randen bieden comfort aan de passagiers. Fijne ritten gegarandeerd.

Personaliseren

Onze elektrische bakfietsen zijn uniek en onderscheidend. Door je eigen bakfiets samen te stellen, maak je er iets persoonlijks van. De fiets is er in vier verschillende kleuren. De bak is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Alle kleurencombinaties zijn te zien onder ‘stel je eigen Dolly samen’. De elektrische bakfiets is met de accessoires aan te passen voor ieder gebruik. Kijk hiervoor in onze webshop.

Proefrit en service aan huis

Wil je een Dolly zelf proberen? Wij verzorgen graag een geheel gratis en vrijblijvende proefrit aan huis. Zo kun je in alle rust je eigen omgeving verkennen, ervaren hoe heerlijk de Dolly bakfiets rijdt, welke kleuren er zijn en of hij in de schuur past. Je kunt eenvoudig via onze site een proefrit aanvragen. Wil je jouw Dolly Bakfiets bestellen? Stel hem zelf samen via de site in één van de 55 mogelijke kleurcombinaties en kies jouw accessoires. Wij bouwen jouw Dolly Bakfiets helemaal naar wens en monteren de accessoires. Meestal kunnen we de Dolly Bakfiets dan binnen enkele weken bij je bezorgen omdat we ze lokaal in kleine series bouwen.

Gaat er iets mis of heb je onderhoud nodig? Ook dán komen we langs om je te helpen.