Plan een proefrit

Dolly: Dé elektrische familiebakfiets met proefrit, service en onderhoud aan huis

Wil je een elektrische bakfiets kopen? Een Dolly-bakfiets is een uniek en trendy kwaliteitsproduct. Een betrouwbare fiets, ideaal voor de korte stadsritten als ook voor de langere afstanden.
Dolly is een lichtgewicht fiets, van degelijke Nederlandse kwaliteit. Vervaardigd met de uitsluitend hoogwaardige materialen, in onze eigen werkplaats in Nederland

Kies je voor een elektrische bakfiets dan is de E-Dolly de beste keuze voor jou. Uitgerust met een krachtige Cargo motor en voorzien van luxe 600Wh accu. Met deze bakfiets wend je je opvallend soepel door het drukke stadsverkeer, tijdens lange ritten en met gemak met volle wind tegen.

De E-Dolly

Het rijden op onze elektrische bakfiets is kinderlijk eenvoudig. De E-Dolly is goed wendbaar, wat het nemen van bochten makkelijk maakt. De lichtgewicht bakfiets is uitgerust met een oersterke Cargo motor. De krachtige motor helpt je met wind tegen, met wegfietsen en als je over een brug moet fietsen, volle kracht en met veel souplesse.
De wendbaarheid en de souplesse van de Dolly bakfiets komt mede door de kunststof bak en de high-end componenten die wij gebruiken. Een houten bak is vele malen zwaarder. De kunststof bak is dubbelwandig, omdat we veiligheid belangrijk vinden. Zo werkt die net als een bumper en is veilig voor passagiers. De bak is mooi gevormd en heeft ronde, brede randen.

Eigenschappen

De E-Dolly is trendy en heeft een hip design. Een echte eye-catcher.
Dolly staat voor een hoge, degelijke kwaliteit. Het is bovendien een duurzame elektrische bakfiets, dankzij de hoogwaardige componenten en materiaalkeuze. Dolly rijdt prettig en heeft een uitstekende wendbaarheid. Iets dat niet vanzelfsprekend is voor een elektrische bakfiets.
Aan het design en de uitvoering van de bakken is zorg besteed. Deze zijn van kunststof en niet van hout, zoals de meeste bakken. Dat is kilo’s lichter in gewicht ten opzichte van de ‘normale’ houten bak.

Duurzaam

De kunststof bak is ook duurzamer: het is bestand tegen de weersinvloeden waardoor de fiets nog jarenlang mooi blijft. Daarnaast is het materiaal van de dolly bak volledig recyclebaar.
Veiligheid staat bovenaan daarom is de bak dubbelwandig. De ronde hoeken en de brede randen van de bak geven je kinderen meer comfort.
Je kunt je eigen elektrische bakfiets samenstellen. Kies de kleuren die passen bij jouw persoonlijkheid. Dan kun je jouw unieke elektrische bakfiets kopen.

Service aan huis

Wij brengen de Dolly graag naar jou om je te laten ervaren hoe heerlijk het is om erop te fietsen. Wij kiezen voor echt contact met jou.
Je kunt op die manier in je eigen omgeving de luxe van de E-Dolly ervaren. We hechten daar veel waarde aan. Op deze manier kunnen we -geheel vrijblijvend- een juist advies geven en kun jij een proefrit maken.
Ons experience center in Utrecht is ook te bezoeken. Samen kunnen we hier alle mogelijkheden en kleuren bespreken en showen. Voor de kids hebben wij een speeltafel en uiteraard is er de mogelijkheid om een uitgebreide proefrit te maken op de elektrische bakfiets