Plan een proefrit

E-Dolly Bakfiets Middenmotor 600Wh

Deze luxe uitvoering met middenmotor is een echte krachtpatser; -sterke middenmotor 80Nm -600Wh accu -hydraulische schijfremmen voor- en achter en de sterke Enviolo NuVinci Cargo versnellingsnaaf met traploos schakelen.

Accessoires

Van regentent tot 2e bankje, van zitkussen tot Maxi-Cosi houder, wij gaan alleen voor hoogwaardige kwaliteit en MadeInHolland. Dolly heeft alle accessoires leverbaar om met gemak en veiligheid uw kinderen te vervoeren.

Wij gebruiken alleen high-end componenten voor de duurzaamheid en goede rijeigenschappen jouw Dolly bakfiets.

Van het spuiten van het frame tot de assemblage van de gehele Dolly bakfiets, alles doen wij op onze afdeling in Nederland.

Maak geheel vrijblijvend een proefrit en de Dolly servicedienst komt aan huis voor service en onderhoud.

Plan je proefrit

Ervaar de perfecte rijeigenschappen van de Dolly zelf! Maak nu een afspraak thuis voor de deur met ons demoteam.

Met meer dan 50 variaties, hebben we altijd een Dolly die bij je past

Dolly Bakfiets Verzekering, Fietsplan en Leasing

Voor de verzekering van je Dolly kun je direct bij ons terecht. ANWB Fietsverzekering werkt samen met Dolly Bakfiets en bieden je een voordelige premie voor een goede fietsverzekering. Ben je lid van de ANWB? Dan ontvang je 5% korting op de premie. Je kunt kiezen voor verschillende dekkingen en we hebben zelfs de Blijven Fietsen verzekering, compleet met track en trace en ANWB pechhulp op locatie.

Naast het direct kopen van een Dolly, kun je ook kiezen om een deel via een werkgevers Fietsplan te betalen. We zijn aangesloten bij alle grote aanbieders zoals Nationale Fietsprojecten, Fisqfree en Bedrijfsfietsen Nederland. Ook kun je kiezen voor fiets lease van de Dolly Bakfiets via onze partner Friesland Lease op Leasefiets.nl. We zien ook veel ondernemers die een Dolly Bakfiets zakelijk kopen als zakelijke bezorgbakfiets.

Plan je proefrit!