Plan een proefrit

Test de Dolly zelf

Plan gratis een vrijblijvende proefrit aan huis in heel Nederland om Dolly zelf te testen

Service aan huis

Dolly biedt persoonlijke service en onderhoud aan huis in geheel Nederland

Nederlandse topkwaliteit

Sinds 2011 gebouwd in Nederland, met oog voor duurzaamheid en kwaliteit

Dolly Bakfiets: de beste bakfiets, met service en onderhoud aan huis. Nu uit voorraad leverbaar!

Dolly Bakfiets maakt Nederlandse topkwaliteit elektrische bakfietsen voor zorgeloos bakfietsplezier. Sinds 2012 ontwikkelen en produceren wij de Dolly helemaal zelf in Nederland. Omdat we hem zelf ook hebben en we dagelijks Dolly berijders spreken, is de Dolly inmiddels -vinden wij- de beste bakfiets. We horen regelmatig: ‘Onze Dolly is de beste aankoop ooit’ en dat geloven we direct. Een Dolly zorgt voor vrijheid en heerlijke woon-crèche-werk-crèche-supermarkt-woon ritjes. Daarnaast betekent een Dolly meestal een auto minder op de weg.

De Dolly is door het onafhankelijke panel in de AD Fietstest verkozen tot Beste Koop in 2021 en kwam weer Goed uit de test in 2022 en bij Kieskeurig in2023

Eén configuratie, keuze uit meer dan 55 kleurcombinaties.

Test Dolly zelf

Er zijn veel bakfietsen, maar er is maar één Dolly. Ervaar Dolly zelf door een vrijblijvende proefrit aan huis in te plannen.

De beste onderdelen voor duurzaamheid en goede rijeigenschappen.

Van het lakwerk tot de assemblage van de gehele Dolly bakfiets, alles doen we in Nederland.

Zekerheid van een proefrit, service en onderhoud aan huis.

Dolly Bakfiets: standaard compleet

We hebben gekozen voor één zeer complete Dolly. De unieke kunststof bak is ‘onverwoestbaar’, duurzaam én heel licht, daarnaast kun je hem in één van de vele kleuren kiezen. Het sterke poedercoating lakwerk gebeurt in de Bollenstreek, de degelijke wielen worden hand gespaakt in Utrecht, de bakken worden gegoten in Brabant en de hele assemblage van de fiets gebeurt in Limburg. Het bouwen van de Dolly doen we op een prachtige high-tech bakfiets assemblage afdeling. Hier werken ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die met heel veel precisie, liefde en passie jouw Dolly bouwen. Iedere Dolly krijgt standaard de sterke 80 NM motor en grote 600 Wh accu.

Vanuit ons kantoor en magazijn in Utrecht, bedienen we zelf het hele land. In Nederland leveren we direct aan de consument, omdat we zo de beste service tegen een goede prijs kunnen leveren. In het buitenland werken we met een dealernetwerk van bakfietsspecialisten.

Over de elektrische Dolly Bakfiets

Een bakfiets vraagt vaak om zware belading en dan kun je wel wat hulp gebruiken heuveltje op en wind tegen. De sterke, stabiele, midden-motor van Bafang, zorgt ervoor dat je iedere berg met belading makkelijk kunt beklimmen. Bafang is één van de grootste e-bike motor fabrikanten ter wereld, die ook door veel andere bekende fietsmerken gebruikt wordt. Wij hebben voor deze sterke cargo-motor gekozen, omdat we hem geweldig vinden rijden en het de krachtigste motor op de hele markt is. Daarbij leveren wij ieder Dolly altijd met een flinke batterij van 600Wh, waar je met gemak 40-80 km mee rijdt. Echt. Dat hebben we zelf getest.

Om comfortabel te kunnen stoppen, hebben we gekozen voor fijne, sterke hydraulische schijfremmen. Die remmen het best. We doen alles met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid. We hebben nergens op bezuinigd, omdat je één keer een bakfiets koopt. Maar ook omdat wij het zelf aan huis op komen lossen als er iets mis is met je Dolly.

Proefrit en service aan huis

Wil je een Dolly zelf proberen? Wij verzorgen graag een geheel gratis en vrijblijvende proefrit aan huis. Zo kun je in alle rust je eigen omgeving verkennen, ervaren hoe heerlijk de Dolly bakfiets rijdt, welke kleuren er zijn en of hij in de schuur past. Je kunt eenvoudig via onze site een proefrit aanvragen. Wil je jouw Dolly Bakfiets bestellen? Stel hem zelf samen via de site in één van de 55 mogelijke kleurcombinaties en kies jouw accessoires. Wij bouwen jouw Dolly Bakfiets helemaal naar wens en monteren de accessoires. Meestal kunnen we de Dolly Bakfiets dan binnen enkele weken bij je bezorgen omdat we ze lokaal in kleine series bouwen.

Gaat er iets mis of heb je onderhoud nodig? Dan komen we langs om dat te regelen. Veel makkelijker dan zelf naar de fietsenwinkel te moeten. We hebben hiervoor elke dag eigen busjes door het land op pad met monteurs die gespecialiseerd zijn in jouw Dolly. We geven twee jaar garantie en ook hiervoor komen we ook aan huis. Je kunt ons altijd contacten, mocht er een vraag zijn. Daarnaast kun je eenvoudig onderhoudsbeurten aan huis bij ons aanvragen.

Wij begrijpen dat een Dolly in plaats van een auto gebruikt wordt. Daar is ook onze service op afgestemd, met onderhoud aan huis en een leen-Dolly indien nodig.

Dolly Bakfiets Verzekering, Fietsplan en Leasing

Voor de verzekering van je Dolly kun je direct bij ons terecht. ANWB Fietsverzekering werkt samen met Dolly Bakfiets en bieden je een voordelige premie voor een goede fietsverzekering. Ben je lid van de ANWB? Dan ontvang je 5% korting op de premie. Je kunt kiezen voor verschillende dekkingen en we hebben zelfs de Blijven Fietsen verzekering, compleet met track en trace en ANWB pechhulp op locatie.

Naast het direct kopen van een Dolly, kun je ook kiezen om een deel via een werkgevers Fietsplan te betalen. We zijn aangesloten bij alle grote aanbieders zoals Nationale Fietsprojecten, Fisqfree en Bedrijfsfietsen Nederland. Ook kun je kiezen voor fiets lease van de Dolly Bakfiets via onze partner Friesland Lease op Leasefiets.nl. We zien ook veel ondernemers die een Dolly Bakfiets zakelijk kopen als zakelijke bezorgbakfiets.

Plan je proefrit!