Plan een proefrit

Altijd in een goede bui met Dolly x DRIPP Rainwear

Fijn dat je een regentent kunt bestellen bij de mooie bakfietsen van Dolly voor je kids. Maar jij komt soms op je bestemming aan als een verzopen kat... Vandaar deze actie waardoor jij ook fijn droog op je bestemming aankomt.

Bij de aanschaf van een Dolly bakfiets krijg je nu tijdelijk een duurzame DRIPP Poncho gemaakt van gerecycled materiaal twv €119 kado! Maak gauw een afspraak voor een vrijblijvende proefrit aan huis.

Hoe werkt de actie?

Maak je keuze uit de Leopard Kiss of Green Machine Poncho, one size en vermeld dit bij de Bestelnotities bij je bestelling van je Dolly Bakfiets op www.dolly-bakfiets.nl. De Poncho wordt dan meegeleverd bij je Dolly.

Deze actie geldt alleen voor nieuwe bestellingen via www.dolly-bakfiets.nl, zo lang de voorraad strekt t/m 31 maart en niet combinatie met andere acties.

Over DRIPP

Hoogwaardige poncho gemaakt van 100% recycled materiaal. Lichtgewicht poncho van hoogwaardige kwaliteit voor over je jas, ruimvallend voor optimale bewegingsruimte. De poncho houdt regen en wind tegen en jou warm en droog!

Materiaal: 100% recycled polyester
Waterdicht (16K), winddicht en ademend (3K)
Alle naden zijn getaped
Verstelbare capuchon
Fijne ruime zak op borst met waterdichte rits
Recycled straps op mouwen om armlengte aan te passen
Reflectieve streep op de rug voor zichtbaarheid
Met gratis shopper van dezelfde waterdichte stof om de poncho in op te bergen.

DRIPP RAINWEAR