Plan een proefrit

Dolly Bakfiets in Utrecht testen

Zoek jij de ideale familiebakfiets? Dat komt goed uit, want de Dolly is nu tijdelijk extra aantrekkelijk met de Dolly Zomeractie! Nu van €4999 voor €4499 inclusief gratis Regentent twv €349 of Zomertent twv €269! Claim jouw voordeel en boek een gratis vrijblijvende Dolly proefrit bij Dolly in Utrecht (Oregondreef 4, 3565 BG UTRECHT).

  Vul hieronder je gegevens en voorkeursdag in, dan spreken we graag jouw bezoek aan ons hoofdkantoor in Utrecht af.
  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag  Heb je vragen of lukt het niet? Mail ons dan even op info@dolly-bakfiets.nl

  <!-- TrustBox widget - Carousel --> <div class="trustpilot-widget" data-locale="nl-NL" data-template-id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-businessunit-id="6315ddc0c290dfa09b0c1295" data-style-height="140px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-stars="1,2,3,4,5" data-review-languages="nl"> <a href="https://nl.trustpilot.com/review/dolly-bakfiets.nl" target="_blank" rel="noopener">Trustpilot</a> </div> <!-- End TrustBox widget -->

   

  De E-Dolly

  Het rijden op onze elektrische bakfiets is kinderlijk eenvoudig. De E-Dolly is goed wendbaar, wat het nemen van bochten makkelijk maakt. De lichtgewicht bakfiets is uitgerust met een oersterke Cargo motor. De krachtige motor helpt je met wind tegen, met wegfietsen en als je over een brug moet fietsen, volle kracht en met veel souplesse.
  De wendbaarheid en de souplesse van de Dolly bakfiets komt mede door de kunststof bak en de high-end componenten die wij gebruiken. Een houten bak is vele malen zwaarder. De kunststof bak is dubbelwandig, omdat we veiligheid belangrijk vinden. Zo werkt die net als een bumper en is veilig voor passagiers. De bak is mooi gevormd en heeft ronde, brede randen.

  Eigenschappen

  De E-Dolly is trendy en heeft een hip design. Een echte eye-catcher.
  Dolly staat voor een hoge, degelijke kwaliteit. Het is bovendien een duurzame elektrische bakfiets, dankzij de hoogwaardige componenten en materiaalkeuze. Dolly rijdt prettig en heeft een uitstekende wendbaarheid. Iets dat niet vanzelfsprekend is voor een elektrische bakfiets.
  Aan het design en de uitvoering van de bakken is zorg besteed. Deze zijn van kunststof en niet van hout, zoals de meeste bakken. Dat is kilo’s lichter in gewicht ten opzichte van de ‘normale’ houten bak.

  Duurzaam

  De kunststof bak is ook duurzamer: het is bestand tegen de weersinvloeden waardoor de fiets nog jarenlang mooi blijft. Daarnaast is het materiaal van de dolly bak volledig recyclebaar.
  Veiligheid staat bovenaan daarom is de bak dubbelwandig. De ronde hoeken en de brede randen van de bak geven je kinderen meer comfort.
  Je kunt je eigen elektrische bakfiets samenstellen. Kies de kleuren die passen bij jouw persoonlijkheid. Dan kun je jouw unieke elektrische bakfiets kopen.

  Service aan huis

  Wij brengen de Dolly graag naar jou om je te laten ervaren hoe heerlijk het is om erop te fietsen. Wij kiezen voor echt contact met jou.
  Je kunt op die manier in je eigen omgeving de luxe van de E-Dolly ervaren. We hechten daar veel waarde aan. Op deze manier kunnen we -geheel vrijblijvend- een juist advies geven en kun jij een proefrit maken.
  Ons experience center in Utrecht is ook te bezoeken. Samen kunnen we hier alle mogelijkheden en kleuren bespreken en showen. Voor de kids hebben wij een speeltafel en uiteraard is er de mogelijkheid om een uitgebreide proefrit te maken op de elektrische bakfiets

  Plan je proefrit!