Plan een proefrit

Dolly Bakfiets zoekt  -  Servicemonteur buitendienst

Dolly Bakfiets zoekt  -  Servicemonteur buitendienst

 

Utrecht, 32-40 uur

Startdatum: per direct

 

Ben jij handig met het sleutelen aan fietsen, wil je meewerken aan een tof product én onderdeel uitmaken van het leukste en gezelligste bakfiets merk van Nederland? Dat kan, want bij Dolly zoeken wij een enthousiaste servicemonteur voor het versterken van ons mobiele serviceteam.

 

Dolly is een jong, ambitieus en snel groeiende scale-up die zich inzet voor zorgeloos bakfietsplezier van jonge gezinnen. Sinds 2011 ontwikkelen en produceren wij de Dolly, een topkwaliteit elektrische bakfiets, helemaal zelf in Nederland. Vanuit ons kantoor en magazijn in Utrecht, bedienen we zelf het hele land. In Nederland leveren we direct aan de consument omdat we zo de beste service aan huis tegen een goede prijs kunnen leveren. In het buitenland werken we met een dealernetwerk van bakfietsspecialisten.

Wat ga je doen in de rol van servicemonteur buitendienst?

Je bezoekt met je eigen Dolly-bus consumenten aan huis voor het uitvoeren van servicewerkzaamheden, onderhoudsbeurten en reparatieklussen aan de Dolly bakfiets. Je bent veel zelfstandig op pad om met jouw expertise iedere Dollyrijder onderweg blij te maken zodat ze altijd zorgeloos met het gezin op pad kunnen.

Daarnaast denk je mee in het optimaliseren van de kwaliteit van de service en ondersteun je bij sleutelklussen in de werkplaats in Utrecht.

 

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste handige monteur met een servicegerichte blik die bereid is zich volledig in te zetten voor blije Dollyrijders. Je bent flexibel, hebt oog voor detail, denkt oplossingsgericht en beschikt over een hands-on mentaliteit.

  • Je bent handig, beschikt over technisch inzicht en hebt affiniteit met (elektrische)fietsen. Ervaring als fietsmonteur is een pré.
  • Je kan goed zelfstandig en in teamverband functioneren en neemt je verantwoordelijkheden.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B

 

Onze visie is volledig gericht op het blij maken van Dollyrijders; een positieve en klantvriendelijke instelling, goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis humor zijn een vereiste 😊

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige baan in een inspirerende werkomgeving die elke dag in beweging is. Er is een platte organisatiestructuur en de sfeer is informeel, no-nonsense en klantgericht.

  • Een Dolly van de zaak in bruikleen zodat je je als gebruiker nog beter kan inleven in onze klanten.
  • Een jaarcontract voor 32-40 uur per week, van maandag t/m vrijdag. Dus lekker vrij op koopavonden en weekenden 😊
  • Bij Dolly hebben we de volgende zaken goed geregeld, vakantiedagen conform CAO Metaal & Techniek - metaalbewerkingsbedrijf, vakantietoeslag en de Pensioenvoorzieningen via het Pensioenfonds Metaal & Techniek
  • Een toffe vrijmibo en regelmatig gave teamuitjes met een gezellig en gedreven team
  • Veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatieven

 

Iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Laat ons weten wie je bent en solliciteer met je CV en een korte motivatiebrief. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Dominique Janssen via solliciteren@dolly-bikes.com / 030-7113845
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

TERUG NAAR WERKEN BIJ DOLLY

Plan je proefrit!