Servicemonteurs

Dolly Bakfiets zoekt servicemonteurs

Utrecht, 32-40 uur

Startdatum: per direct

Heb je ervaring met het sleutelen aan fietsen, wil je meewerken aan een tof product én onderdeel uitmaken van het leukste en gezelligste bakfiets merk van Nederland? Dat kan, want bij Dolly zoeken wij een enthousiaste servicemonteur voor het versterken van ons serviceteam.

Sinds 2011 ontwikkelen en produceren wij de Dolly, een topkwaliteit elektrische bakfiets, helemaal zelf in Nederland. Dolly is een jong, ambitieus en snel groeiende scale-up die zich inzet voor zorgeloos bakfietsplezier van jonge gezinnen. Vanuit ons kantoor en magazijn in Utrecht, bedienen we zelf het hele land. In Nederland leveren we direct aan de consument, omdat we zo de beste service aan huis tegen een goede prijs kunnen leveren. In het buitenland werken we met een dealernetwerk van bakfietsspecialisten.

Wat ga je doen in de rol van servicemonteur?

In de rol van servicemonteur buitendienst bezoek je met jouw eigen Dolly-bus onze consument aan huis voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de Dolly bakfiets. Je bent veel zelfstandig onderweg om met jouw expertise iedere Dollyrijder blij te maken zodat ze altijd zorgeloos met het gezin op pad kunnen.

In de rol van servicemonteur binnendienst voer je in de werkplaats reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan de Dolly bakfiets van consumenten. Tevens maak je nieuwe Dolly’s rijklaar voor bezorging en ben je inzetbaar in de storingsdienst onderweg om met jouw expertise de consument aan huis zo snel mogelijk weer aan het fietsen te helpen.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste monteur met een servicegerichte blik die bereid is zich volledig in te zetten voor blije Dollyrijders. Je bent flexibel, hebt oog voor detail, denkt oplossingsgericht en beschikt over een hands-on mentaliteit.

  • Je bent handig, beschikt over technisch inzicht en hebt affiniteit met (elektrische)fietsen. Ervaring als fietsmonteur is een vereiste.
  • Je kan goed zelfstandig functioneren en neemt je verantwoordelijkheden.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Onze visie is volledig gericht op het blij maken van Dollyrijders; een positieve en klantvriendelijke instelling, goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis humor zijn een vereiste 😊

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige baan in een inspirerende werkomgeving die elke dag in beweging is. Er is een platte organisatiestructuur en de sfeer is informeel, no-nonsense en klantgericht.

  • Een Dolly van de zaak, zodat je je als gebruiker nog beter kan inleven in onze klanten.
  • Een jaarcontract voor 32-40 uur per week.
  • Bij Dolly hebben we volgende zaken goed geregeld; vakantiedagen conform CAO Metaal & Techniek - metaalbewerkingsbedrijf, vakantietoeslag en de Pensioenvoorzieningen via het Pensioenfonds Metaal & Techniek.
  • Een toffe vrijmibo en regelmatig gave teamuitjes met een gezellig en gedreven team.
  • Veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatieven.

Iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Laat ons weten wie je bent en solliciteer met je CV en een korte motivatiebrief naar solliciteren@dolly-bikes.com. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Dominique Janssen via 030-7113845

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld