Accessoires

Maak je Dolly compleet met de accessoires van Dolly

Regentent

269.00

Info

Regenhoes

2e bankje

169.00

Info

Maxi-Cosi houder

(vanaf 3 mnd)

189.00

Info

Melia babyschaal 4-season (3-10 mnd)

Melia peuterschaal 4-season (7-18 mnd)

AXA Kettingslot 160cm

(ART 4-sterren gekeurd)

zitkussen Grey

 

Afdekzeil

 

Dolly onderhoudsbeurt standaard

Dolly onderhoudsbeurt
groot

Regentent

De Dolly regentent is van degelijke MadeInHolland kwaliteit en bestand tegen weer en wind, de regentent is gemaakt van een van de sterkste soorten bisonyl. Ideaal bij regenachtig weer maar ook bij koud weer als het niet regent want de kindjes zitten heerlijk uit de wind.

Aan beide kanten is de regentent voorzien van een grote rits zodat beide zij-flappen geopend kunnen worden.

Bij warmer weer kunnen beide zijflappen en de achterkant omhoog gerold worden zodat het niet te warm wordt in de regentent en je gezellig contact hebt met de kinderen in de bak.

De regentent is MatZwart en voorzien van 4 grote ramen zodat er voldoende zicht naar binnen en naar buiten is.

Regenhoes

De Dolly regenhoes-afdekzeil is van degelijke MadeInHolland kwaliteit en bestand tegen weer en wind, de regenhoes is gemaakt van een van de sterkste soorten bisonyl. Ideaal om jouw Dolly bak mee af te schermen en lekker droog en schoon te houden.

De regenhoes is MatZwart en is gemakkelijk te bevestigen doormiddel van 4 elastieken.

Door dit degelijke 2e bankje is het mogelijk om 3 kinderen in te vervoeren. Doordat het 2e bankje helemaal voorin de bak is gemonteerd is er voldoende beenruimte voor alle 3 de kinderen.

Dit 2e bankje is geschikt voor 1 kind, beste kan het kleinste kind op dit 2e bankje vervoerd worden.

Maxi-Cosi houder

Met deze speciaal door Dolly ontwikkelde Maxi-Cosi houder kun je je baby al vanaf ca. 3 maanden gemakkelijk en veilig meenemen in de bakfiets (het is hierbij wel belangrijk om goed te kijken of jouw baby wel al voldoende kracht in het nekje heeft).

Doordat de Maxi-Cosi houder geveerd is vangt deze de eerste hobbels en schokken op tijdens het fietsen. Deze MaxiCosie houder heeft een universeel klick-systeem waardoor elk type MaxiCosie stoeltje er gemakkelijk in te bevestigen is.

Met de MaxiCosie in deze houder passen er nog steeds 2 oudere kindjes op het zitbankje en is ook de regentent gewoon bruikbaar.

Melia babyschaal

Met deze Melia babyschaal kun je je baby al vanaf ca. 3 maanden gemakkelijk en veilig meenemen in de bakfiets (het is hierbij wel belangrijk om goed te kijken of jouw baby wel al voldoende kracht in het nekje heeft).

Deze babyschaal bevestig je op het zitplankje van de Dolly, naast de babyschaal is nog voldoende zitruimte voor een 2e kindje.

Heb je een tweeling? Er passen 2 babyschalen naar elkaar dus dat is ideaal! Het is ook mogelijk om naast elkaar een peuter- en babyschaal te monteren.

Wij leveren deze babyschaal in de luxe 4-season uitvoering incl. foam voering en incl. de speciale bevestigingsset zodat hij perfect in de Dolly bakfiets past.

Melia peuterschaal 4-season

Met deze Melia peuterschaal kan je ideaal jouw peuter vervoeren wanneer die nog net te klein is om los op het zitplankje te zitten.

Deze peuterschaal bevestig je op het zitplankje van de Dolly, naast de peuterschaal is nog voldoende zitruimte voor een 2e kindje.

Heb je een tweeling? Er passen 2 peuterschalen naar elkaar dus dat is ideaal! Het is ook mogelijk om naast elkaar een peuter- en babyschaal te monteren.

Wij leveren deze peuterschaal in de luxe 4-season uitvoering incl. foam voering en incl. de speciale bevestigingsset zodat hij perfect in de Dolly bakfiets past.

Het slot AXA Newton ProMoto ART 4 – 160 cm is een bijzonder sterk kettingslot dat de beste manier biedt om diefstal te voorkomen. De AXA Newton ProMoto is ART 4**** goedgekeurd. De lengte van 130 cm biedt voldoende gelegenheid jouw Dolly bakfiets goed aan een paal of hek vast te leggen. De schakels hebben een diameter van 10,5 mm en zijn vervaardigd van gehard staal. Dat geldt ook voor het hangslot dat aan de ketting is bevestigd en van een cilinder is voorzien die over een anti boorplaat beschikt. De ketting zelf is van een polyester hoes voorzien, zodat daarmee beschadigingen aan het frame kunnen worden voorkomen. Het hangslot heeft een robuuste uitstraling en is van een kunststof behuizing voorzien die stootvast is. De cilinder wordt nog beschermd door een afdekkap die handmatig gesloten kan worden. Daarmee wordt bescherming geboden tegen vuil en vocht, zodat de levensduur wordt verlengd.

 

De Dolly zitkussen is van degelijke MadeInHolland kwaliteit en volledig water afstotend.
De sterke excellent-grey cover en de zachte voering geeft extra comfort.

Deze universele bakfiets-afdekzeil is met zijn lengte van 268cm te gebruiken op de Dolly bakfiets, zowel met als zonder regentent erop. Ideaal voor als de bakfiets ook met slecht weer buiten gestald wordt.
Afmetingen; Lengte: 268cm Breedte: 107cm Hoogte: 103cm

Dolly onderhoudsbeurt standaard

Bij deze regular-onderhoudsbeurt wordt je Dolly goed nagekeken en gesmeerd, echt een complete check. Denk hierbij aan het afstellen en smeren van de remmen, ketting, en versnellingen. Ook de bandenspanning en het extra vastzetten van de belangrijkste bouten gebeurt bij deze onderhoudsbeurt.

Wij raden aan om minimaal 1x per jaar deze onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

Het is verplicht voor behoud van de garantie om binnen 8-14 weken (of bij 150km gebruikt) een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Dit kan je bij een lokale fietsenmaker laten doen, maar je kan ook gemakkelijk deze standaard-onderhoudsbeurt hiervoor gebruiken.

Klik hier om een afspraak te maken met een Dolly-monteur, wij komen dan op afspraak bij jou thuis je Dolly de juiste service geven.

Tijdsduur van deze regular-onderhoudsbeurt is ca. 35-45min.

Dolly onderhoudsbeurt groot

Bij deze premium onderhoudsbeurt wordt je gehele Dolly goed nagekeken en gesmeerd, denk hierbij aan het afstellen en smeren van de remmen, ketting en spaakspanning. Ook de bandenspanning en het extra vastzetten van de belangrijkste bouten gebeurt bij deze onderhoudsbeurt. Ook het vervangen van de pedalen en het afstellen van alle belangrijke lagers wordt met deze grote onderhoudsbeurt gedaan. Jouw Dolly wordt netjes gepoetst en op belangrijke punten ingespoten met beschermende olie.

Wij raden aan om 1x per jaar deze onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

Klik hier om een afspraak te maken met een Dolly-monteur, wij komen dan op afspraak bij jou thuis je Dolly de juiste service geven.

Tijdsduur van deze premium-onderhoudsbeurt is ca. 60-90min.